MBN-Company
MBN-Company
MBN-Company
MBN-Company
MBN-Company
MBN-Company
MBN-Company
MBN-Company
نحوه نمایش مطالب: تاریخ | امتیاز | بازدیدها | نظرات | الفبایی
اطلاعات مطلب
  • بازديدها: 750
  • نويسنده: mbncom
  • تاريخ: 4-10-1395, 11:30
4-10-1395, 11:30

محدودیت سرعت برای سیستم خودران تسلا

دسته بندی: اخبار

این روزها سیستم خودران تسلا روی خودروهای مدل اس و ایکس محافظه کارتر شده است چراکه در آپدیت جدید محدودیت سرعت تا 90 مایل بر ساعت در آزادراه‌ها اعمال‌شده است تا مانع از حوادث تلخ شود.


پیش‌تر اجازه سرعت تا 5 مایل بر ساعت بیشتر از استاندارد در بزرگ راه‌هایِ بدون تقسیم‌بندی، داده‌شده بود و حالا در آپدیت جدید علاوه بر ایجاد محدودیت سرعت، به رانندگان هشدار داده می‌شود که چه زمانی باید فرمان را در دست بگیرند. (سیستم اتوپایلوت اجازه می‌دهد تا راننده فرمان را از دست خود رها کرده و سیستم خودران کار خود را انجام دهد)

 

وقتی دوست تان مقصد اوبر شما می شود

اما تاکسی آنلاین اوبر این روزها ضمن طراحی مجدد اپ خود فیلتر اسنپ چت را به آن افزوده است.

بهترین قابلیت افزوده‌شده این است که می‌توانید دوستتان را به عنوان مقصد خود انتخاب کنید. درواقع نرم‌افزار می‌داند دوستتان کجاست و شما قصد دیدن وی رادارید. بنابراین مقصد نهایی شما روی اوبر هنگام سفارش تاکسی، دوستتان خواهد بود.

وقتی شما مقصد خود را دوستتان تعریف می‌کنید، اوبر یک درخواست به دوست شما ارسال کرده و مکانش را می‌پرسد. سپس پاسخ را به‌عنوان مقصد برای راننده اوبر تعریف کرده و عملیات سرویس‌دهی آغاز می‌شود.

اگر دوستتان اپ اوبر داشته باشد که پیام برایش مستقیم ارسال می‌شود. در غیر این صورت به وی اس ام اس زده می‌شود و اگر تا نیم ساعت جواب نداد، سرویس کنسل می‌شود. وقتی هم که به دوست خود نزدیک می‌شوید، اوبر با ارسال پیام وی را آگاه می‌کند که برای ملاقات با شما حاضر شود.

اسنپ چت و اوبر در آپدیت جدید یکپارچه‌شده و هنگام استفاده از سرویس اوبر در خیابان می‌توانید اسنپ کارت را روی اوبر مشاهده کنید. فیلتر موردنظر را انتخاب کرده و داخل تاکسی سلفی گرفته و با اوبر روی اسنپ چت ارسال کنید.

 

ایران-اوبر-تسلا-خودرو-سرعت-صادرات-واردات-تجهیزات-تجارت-اپلیکیشن-نرم افزار-مدیران نصیر

 

www.mbncompany.com

 

 

اطلاعات مطلب
  • بازديدها: 775
  • نويسنده: mbncom
  • تاريخ: 4-10-1395, 11:25
4-10-1395, 11:25

تحویل ۱ فروند ایرباس به ایران پیش از مراسم تحلیف ترامپ

دسته بندی: اخبار

وال استریت ژورنال: حداقل یکی از هواپیماهای ایرباس قبل از مراسم تحلیف ترامپ تحویل ایران خواهد شد.

 وال استریت ژورنال در گزارشي نوشت، پس از شرکت آمریکایی بوئینگ، شرکت هواپیماسازی ایرباس هم قراردادی چند میلیارد دلاری برای فروش هواپیما به ایران منعقد کرده و آزمون بزرگ دیگری برای سنجش نحوه واکنش دونالد ترامپ رئیس جمهور جدید آمریکا به گشایش ارتباطات تجاری کشورهای غربی با ایران به وجود آورده است.

ایرباس، دومین شرکت بزرگ هواپیماسازی جهان پس از بوئینگ اعلام کرده که قرارداد فروش هواپیما به ایران را تکمیل کرده و قرار است یکصد فروند هواپیمای تجاری به این کشور بفروشد. ارزش این قرارداد بر اساس لیست قیمت هواپیماهای ایرباس و بدون محاسبه تخفیف های احتمالی بیش از 18 میلیارد دلار است. ایرباس گفته تحویل این هواپیماها را از اوایل سال آینده آغاز خواهد کرد.
این توافق مدت کوتاهی پس از آن نهایی می شود که بوئینگ قراردادی برای فروش 80 فروند هواپیما به ایران به ارزش 16.6 میلیارد دلار امضا کرد. این دو قرارداد با ارزش ترین قراردادهای تجاری بین شرکت های غربی و ایران از زمان امضای توافق هسته ای بین ایران و قدرت های جهانی هستند.

از زمان پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات آمریکا، عدم قطعیت سرنوشت بسیاری از این قراردادهای تجاری را تهدید می کند. ترامپ در جریان رقابت های انتخاباتی گفته بود که مخالف توافق هسته ای با ایران است. منتقدان در کنگره آمریکا نیز گفته اند که تلاش خواهند کرد به طور ویژه قرارداد بوئینگ با ایران را لغو کنند.
بوئینگ قرارداد خود با ایران را اوایل ماه جاری و در زمانی نامناسب اعلام کرد. یکی دو روز قبل از این توافق ترامپ سوالاتی را در مورد هزینه قرارداد دولت آمریکا با شرکت بوئینگ برای ساخت هواپیمای جدید کاخ سفید مطرح کرده بود. ترامپ تاکنون به صورت علنی اظهارنظری در خصوص قرارداد بوئینگ با ایران انجام نداده و تیم وی نیز پس از پایان رقابت های انتخاباتی موضع خود در مورد توافق هسته ای را به صورت مفصل تشریح نکرده اند.
ایرباس نیز هرچند یک شرکت اروپایی است اما می تواند در معرض خطر تغییر سیاست آمریکا در قبال ایران قرار بگیرد. از آنجایی که بسیاری از قطعات ساخت آمریکا در هواپیماهای ایرباس به کار رفته، این شرکت برای فروش هواپیماهای خود به ایران به مجوز خزانه داری امریکا نیاز دارد.  این شرکت اوایل امسال مجوز خزانه داری آمریکا را برای فروش هواپیما به ایران کسب کرده است.
دولت آمریکا ابزارهای دیگری نیز در اختیار دارد که می تواند تکمیل قرارداد ایرباس با ایران را دشوار تر سازد.

یکی از این ابزارها ممنوعیت هر گونه تامین مالی یا پرداخت ها از طریق موسسات مالی ای است که به سیستم بانکی آمریکا دسترسی دارند.
فرهاد پرورش، مدیرعامل ایران ایر گفته ایرباس «احتمالا» برخی از هواپیماهایی را که قرار است پیش از همه تحویل شوند تامین مالی خواهد کرد. ایرباس جزئیات مربوط به تامین مالی این قرارداد را فاش نکرده است. ایران قبلا گفته بود که تعدادی از هواپیماهای خریداری شده در قالب این دو قرارداد را به صورت داخلی و بقیه را از طریق موسسات خارجی تامین مالی خواهد کرد.
از آنجایی که هواپیماهای ایرباس پیش از بوئینگ به ایران تحویل داده خواهد شد، می توان این قرارداد را اولین آزمون جدی پیش روی دولت ترامپ در خصوص نحوه مواجهه با آثار توافق هسته ای محسوب کرد.

 

ایرباس-فرودگاه-هواپیما-بوئینگ-مالی-اقتصادی-صادرات-تجهیزات-قرارداد-توافق-ترامپ-آمریکا-مدیران نصیر-تجهیزات-آزمایشگاهی

 

www.mbncompany.com

 

آخرین مطالب :

    تماس با ما :

    آدرس دفتر مرکزی : تهران ، بلوار گاندی ، گاندی ۱۹ ، پلاک ۱۲ ، واحد ۱۵ کد پستی : 1517874438
    شعب: شیراز و مشهد
    تلفن : 02144237763 - 02188668972 - 02188663258
    فکس : 89770683
    ایمیل ها : Info@mbncompany.com
    ایمیل بخش تجهیزات آزمایشگاهی : mbnasir.co@gmail.com
    ایمیل بخش تجهیزات برقی : mbnco@outlook.com
    ایمیل بخش خدمات پس از فروش : support@mbncompany.com

    گوگل مپ :

     

    سئو | کاشت مو | صندلی پلاستیکی | بادکنک آرایی